Hvem er vi

BESKRIVELSE AF KLUBBEN

Grindsted Petanqueklub blev stiftet i 1993 og har i december 2017 26 medlemmer. Vi er en lille klub med de fordele det har, men vi har plads til flere.

Den alt overvejende del af medlemmerne er i aldersgruppen 60 år og opefter.

Grindsted Petanque har hjemsted ved:

Lynghallen, Sønder Boulevard 21, 7200 Grindsted

Grindsted Petanqueklub

• Vi har som målsætning, at du og andre nye og nuværende medlemmer hurtigt skal blive en stor del af klubben..
  • Vi tilbyder nye medlemmer indføring i regler og spillets finesser
  • Vi har eget klubhus og adgang til Lynghallens toiletter.
  • Vi har et flot baneanlæg med 10 baner. Banerne ejes af Magion, men er anlagt og vedligeholdt ved frivillig indsats af medlemmer af Grindsted Petanque. Baneanlægget bliver i 2017 o g 2018 renoveret, så det kommer i rigtig fin stand.
  • Foreningen er en underafdeling af Grindsted Firma og Familieidræt.
  • Vi er en klub, hvor det sociale prioriteres lige så højt som de sportslige resultater. Det er frivilligt, om man vil deltage i turneringer.
  • På et årligt medlemsmøde vælges formand og øvrig bestyrelse.
  • Vi deltager i regionsturneringen under DGI og deltager med flere hold.
  • Vi informerer om stævner i området, man kan deltage i.
  • Vores værdier er hygge, fællesskab og konkurrence.
  • Klubbens favoritcitat kommer fra Gunnar NU: Man stopper ikke med at lege, fordi man bliver gammel, men man bliver gammel, fordi man stopper med at lege.

Vi har i år 25 års jubilæum og det fejrer vi med små tiltag ud over petanque for at gøre træningen sjov og afvekslende. Se aktivitetsprogrammet. Vi har planer om at gøre lidt mere ud af Grundlovsfesten, der er en tilbagevendende begivenhed.

Vi glæder os til at se dig og eventuel din familie.