Idræt om Dagen

IDRÆT OM DAGEN er en afdeling under Grindsted Familie- og Firmaidræt. 

Formålet med projektet er følgende: Et tilbud om idræt, motion, fællessang og social samvær m.m., for alle som bor i Billund Kommune,

 

Idræt om dagen foregår, hver fredag i Lynghallen fra klokken 09:00 - 11.45 Vi starter klokken 09:00 med kaffe og rundstykke, herunder snak, hygge og fællessang. Vi prioriterer det sociale fællesskab meget højt. Vi er i øjeblikket 100 medlemmer i alderen 60 - 90 år. Vi har et mål, at blive endnu flere aktive medlemmer.

Klokken 10:00 starter aktiviteterne.GYMNASTIK i hallen under ledelse af Gunvor Jepsen. Anny Sørensen giver gode råd og vejledning i FITNESS rummet. Ove Brygger i cafeteriet, hvor der spilles BOB.

Gymnastikken slutter klokken 10:30 og halgulvet bliver omdannet til forskellige boldspil. Badminton, Dart,Bordtennis, Stigegolf, Bowls og andre boldspil. På sigt vil vi gerne indføre diverse brætspil ved bordene i cafeteriet.

Når vejret tillader det, vil der være aktiviteter udendørs. CYKELTUR fra Lynghallen klokken 09:30. En tur på ca. 20km. med indlagt pauser. 

Alle kan deltage i IDRÆT OM DAGEN. Der vil i løbet af året være diverse arrangementer og sammenkomster. Informationer herom kan ses på hjemmesiden under arrangementer eller info i forbindelse med arrangementet.

Et medlemskort koster kr. 100,- pr. år, og det koster kr. 35,- pr. gang, at deltage indendørs inkl. kaffe og rundstykke.

Holdet bag Idræt om Dagen er:

Henning Lund

Egon Kristiansen

Anders Hyldgaard

 

På vegne af IDRÆT OM DAGEN.

Formand Henning Lund  Tlf.: 75322978

Mail: lund.turbopost@live.dk

Henning Lund
Idræt om dagen

Fakta

Hvor og hvornår

Sted

Lynghallen

Sdr. boulevard 21
7200 Grindsted

Afholdelsestidspunkter

Fredag 09.00 - 11.45